Agro Modern

 

                     Uw dealer in de regio Groningen - Drenthe

 

 

 

 

 


Visgraat - Xcalibur 3640 - 4440

Excalibur! Ontworpen voor snelheid en efficiëntie.

Een innovatieve visgraatstal met uitloophaspel en geïntegreerde intelligentie voor een maximale productiviteit en rentabiliteit van de melkstal.

Exit-Reel – de uitloophaspel functioneert volgens het aantal dieren dat de stal uit- en weer inloopt. Een waarborg voor een maximale productiviteit en dito doorstroming van de melkstal. De operator drukt op de knop “uitloop” en betreedt daarna het inlooppad. De Uitloophaspel:

 1. begint te draaien en “leidt” de koeien uit hun stallen.
 2. Stopt halverwege zodat de koe voorwaarts kan bewegen.
 3. De haspel treedt weer in werking en “leidt” de koeien uit de stallen. Zodra de haspel een volledige toer heeft afgewerkt, gaat de stalingang open. De operator bevindt zich weer in de juiste positie om andere dieren de stal te laten inlopen.
 4. Alternatieve Uitloopmogelijkheden: All-Exit “kantelhekken” en economisch Fastlane™ uitloopsysteem.

ZipAttach geautomatiseerde slanghouderarm – Bij het aanleggen van de tepelbekers wordt de melkslang ten opzichte van het melkstel uitgelijnd. Tijdens het melken blijft de slang uitgelijnd, waardoor 20% van de aanlegroutine vervalt.

Excalibur, hyperhygiënisch!

Gepatenteerde verhoogde hygiënische goten – De hygiënische goten zijn op de juiste hoogte in het achterste paneel ingewerkt! Tijdens het gebruik staat de goot precies in de vuurlijn – en niet ongeveer in de buurt. De verhoogde hygiënische goten maken het gebruik van vloerroosters overbodig. De koeien kunnen dus rustig op een stevige ondergrond staan. De JetterCurb – Excalibur wordt gekenmerkt door neerklapbare jetterdeuren in de gepolijste roestrvrij stalen rand. Ze werken plaatsbesparend en zorgen voor een net uitzicht.

Excalibur! Geïntegreerde intelligentie voor een maximale productiviteit van de melkstal.

Geïntegreerde intelligentie in iedere melkstal voor verhoogde productiviteit -  Opteer voor de ParlorMetrix controle-eenheden die de productiviteit van de melkroutines analyseren of voor de ProVantage controle-eenheden met melkmeters voor gedetailleerde informatie over de koe- en melkstalprestatie.

Optionele opklapbare armslanghouder – De gelede arm in roestvrij staal met verticale afstelmogelijkheid via een tegengewicht staat garant voor een veelzijdige opstelling van de eenheid en een superieure bedrijfszekerheid.

 • Stalrail en rail achteraan in 4” gepolijst Roestvrij Staal
 • In de stal geïntegreerde automatiseringscomponenten (meters/afnemers) voor een verbeterde professionele afwerking
 • Constructie voor ZWARE TOEPASSINGEN, 3x8” verbindingsstukken
 • Jetterschotels geïntegreerd in het platform
 • XPRESSWAY snel uitloop- en inloopsysteem
 • Exclusief, innovatief BGM ontwerp, 4” buis voor afvoer van drijfmest
 • Verlichtingspunt achterzijde geïntegreerd in ieder melkpunt