Agro Modern

 

                     Uw dealer in de regio Groningen - Drenthe

 

 

 

 

 


Xcalibur 90LX

Geïntegreerde intelligentie voor maximale productiviteit van de melkstal. Geïntegreerde intelligentie voor een verhoogde productiviteit in iedere melkstal. Opteer voor de ParlorMetrix controle-eenheden die de productiviteit van de melkroutines analyseren of voor de ProVantage controle-eenheden met melkmeters voor gedetailleerde informatie over de koe- en melkstalprestatie.

Geïntegreerde Pulsatiemonitors sporen blockages, lekken of andere problemen op die de melksnelheid verminderen en de gezondheid van de dieren bedreigen.

Excalibur! Ontworpen voor snelheid, veiligheid en duurzaamheid, 24/7!

Ergonomisch Aanleggen – de “aanlegknoppen” zijn in de buurt van de melkstellen afgezonderd aangebracht, waardoor het melkstel intuïtief, efficiënt en snel kan worden aangelegd.

Vertical-Lift Exit – versnelt de uitloop. De uitloopafstand voor de koe naar de uitloopstallen ligt 33% lager dan bij kantelhekkens. Bovendien bespaart dit systeem 6 vierkante voet vloerruimte per stal.

FlexiFit individuele indexering – flexibele, rubberen indexeringskussens zorgen voor een comfortabele opstelling van de koe en daardoor voor een verhoogde veiligheid van de operator.

De constructie is vervaardigd uit roestvrij staal 304 voor zware toepassingen en uit thermisch verzinkt materiaal voor een optimale corrosieweerstand en een lange levensduur.

Excalibur! Ontworpen voor minimale bedrijfskosten tijdens de volledige levensduur.

Zwevende Hekkens die een na een onder invloed van de zwaartekracht sluiten – dit maakt voetstukken en hekveren overbodig. Dit systeem drukt de onderhoudskosten en verschaft een ongehinderde toegang tot de stallen.

Neerwaartse beweging en pre-indexering via door de zwaartekracht aangestuurde Uitloophekkens – om de onderhoudskosten te drukken maakt dit systeem geen gebruik van indexeringsmechanismen.

Afgedichte, luchtaangestuurde afnemercilinders – de cilinders worden beschermd tegen vocht, huidschilfers van koeien, stof en andere zwevende deeltjes en staan garant voor een lange onderhouds- en smeervrije levensduur.