Agro Modern

 

                     Uw dealer in de regio Groningen - Drenthe

 

 

 

 

 


BlueMax dip doeltreffende ontsmettende werking en een gave speenhuid. BlueMax doorbreekt de mythe dat alleen dikke producten doeltreffend zijn bij het bestrijden van bacteriŽn die uierontsteking veroorzaken.

 

Bedcide Zorgt voor een optimaal ligbed dat droog is en bacteriŽn doodt. De zuurgraad wordt niet beÔnvloed. Een zeer drogende werking waarbij de werking van kalk in het niet valt. Dood schadelijke bacteriŽn door chloordioxide, bindt ammoniak, daling aantal vliegen in de leefomgeving. Neemt 2 keer zo veelvocht op dan het gemiddelde strooisel.

 

 

Stepsept De voetbad oplossing voor de toekomst, geen schadelijke stoffen voor mens en dier! Met PB-50 worden de klauwen gereinigd voor de eigenlijke behandeling. Bevat actieve bestandsdelen die diep doordingen in de klauw. De koe komt dan met schone poten in het tweede bad waardoor de producten in dit bad doeltreffend werken en minder snel worden vervuild.

Stepsept power Hiermee blijft uw voetbad langer werkzaam. Daarvoor wordt een speciaal procedť aangewend, dat het PH gehalte verlaagd maar niets aan de doeltreffendheid van het bad verandert, zelfs als zich er veel organisch afval in bevindt. Sepsept power doet u bovendien geld besparen omdat u uw baden op basis van kopersulfaat en formaline langer kunt gebruiken

- Kosten verlagend
- Maakt behandeling met een klauwbad doeltreffender en verhoogt de  algemene klauwgezondheid.
- Nieuwe unieke technologie laat toe, dat de PH waarde onder de 4 is te houden. Zelfs als er zich veel organisch afval in het bad bevindt.
- Bad kan voor 400 tot 500 koeien gebruikt worden alvorens het ververst moet worden.
- Minder water benodigd.

 

Sanofoam Met ozon biedt de mogelijkheid plaatsen te behandelen die moeilijk bereikbaar zijn en kan gebruikt worden bij fysiologische beschadigingen van slijmvlies en weefsel. Het stevige en dikke schuim is ontwikkeld met natuurlijke ingrediŽnten waarvan de werking erkend is. Deze worden ondersteund door een krachtige antibacterieel en zuurstof houdend effect op de cellulaire stofwisseling van de ozon, die is gebonden aan plantaardige oliŽn.

 

 


Gebruik van Sanofoam:

 

- Bij vaginale infecties

- Bij ontsteking van de baarmoederwand

- Bij infecties van vaginale slijmvliezen na het afkalven

- Bij herstel van snij- en schaafwonden en schrale huid, tongzweren, en bij schaafwonden tussen het been en de uier

- Huidontsteking, tussenklauw ontsteking

- Zuivering na de extractie van een vaginale invoer (PRID en CIDR).